WomenWise

(Medlemsbrev nr.:  19 )

Næste møde  :                            9. november 2017

Mødetid                             :        18.15

Mødested                          :        Fornis, Tværallé 8

Program                            :        Peter Dinesen, Estate

  1. min :                                 Grethe Pedersen

Afbud  :                                      Bente Jeppesen – 25 12 80 67 – senest mandag kl. 12. Også ved tilmelding af gæst

Referat af møde d.          :         12 Oktober 2017

Program                            :       besøg hos kunstmaler Charlotte Trampedach

Vi savnede                              : Ann-Karin A.., Mette Printz, Bente Jeppesen, Pia Andersen

Gæster                                   : Josina

Møde procent                   :       69%

Referat fra 12 oktober 2017

Hos Charlotte Trampedach, blev vi taget imod i hendes private gemakker. Vi skulle nyde vores mad i hendes stue, som var fyldt med malerier, som hun selv havde malet.

Charlotte fortalte om den periode i hendes liv, hvor lærer gerningen ikke længere var det optimale i hendes liv, og hun besluttede, at stoppe og blive fuldtids kunster. Jeg

lagde især mærke til de ord, hvor hun fortalte at rigtig mange lever i hamsterhjulet, hvor hverdagen bare skal overståes, så weekender og ferier kan nydes med ekstra behov. Charlotte ønskede ikke dette liv, men ønskede at kunne mærke suset og glæden i hverdagen. Derfor valgte hun at sige farvel til lærer gerningen og goddag til det fattige, men glædesrige kunsterliv.

Charlotte fortalte om fortolkninger af hendes billeder, hendes udtryk, hvilke tanker og processen der ligger bag hendes billeder,  når hun maler et billede. Hun starter på et billede, når hun har fået dét med hun ønsker, kommer billedet ind i stuen at hænge og her mærker hun så, om billedet er færdigt eller om der skal tilføjes noget mere. Først når hun selv har en god fornemmelse, er billedet færdigt og kan komme op i galleriet. Vi  sluttede af oppe på loftet, hvor vi beundrede de mange billeder. Som afslutning på aftenen var vi lige i orangeriet og værkstedet, hvor hele processen foregår.

Mvh Jeanette Obling