Hjemmemøde hos Mette Printz d. 12 maj:

Deltager: Mette, Anni, Susan, Charlotte

Susan lagde ud med 3 minutter om bevægelse.

Bevægelse er mange ting. Vi er konstant i bevægelse. For at kunne sidde eller stå kraver det bevægelse af muskler ellers ville tyngdekræften trykke os ned på jorden. Bevægelse er nødvendig for at leve.

Nøgle runde:

Charlotte
Startede med nøgleringens vedhæng. Falck logo. Så om bilnøglen som har været hendes mors. Nøglen til huset. Cykelnøglen. Nøglen til arbejdet og den lille nøgle til arkivskabet på arbejdet. Til sidst sommerhus nøglen til det sommerhus hun lige har solgt.

Mette
Hun har 3 vedhæng som alle har stor betydning for hende. Nøglen til hjemmet. Nøglen til forælderens hjem som hun havde en varm historie til. Til sidst nøglen til arbejdet.

Anni
Startede med nøglen til hendes ”eget” hjem. Nøglen til tidligere hjem. Nøglen til venindens lejlighed, hvilken ikke var særlig ønsket. Nøglen til kontoret/arbejdet. Bilnøglen. UV måler som skal minde hende om salg hele tiden. Nøglerne er meget ens og hun kan ikke kende dem fra hinanden. Det kan være svært at dele alle nøgler med den man bor sammen med.

Susan
En oplukker. En negleklipper til at klippe tråde med. Nøglevedhæng for at kunne finde nøglerne. 2 nøgler til sit ”eget” hjem. Cykelnøglen ” altid modvind”. Postkassenøgle, hvornår skal vi ikke bruge den mere?