Medlemsbrev nr.: 8

Næste møde  :                   5.11.2015
Mødetid                             17.30 eller 18.00 (se bagest i dette referat)
Mødested                          Parkeringspladsen v. Sct. Bendts Kirke
Program                            Virksomhedsbesøg på Tvedemose Champignon

  1. min : Anne Neumann Nielsen

Afbud                                Catrine Ohmsen – 30719977 samt tilmelding af gæst, her er det også muligt at tage sin mand/                                             kæreste eller sambo med, skal ske senest d. 28.10

Referat af møde d.             8.10.2015
Program                            Indlæg ved Tina Hasselager, Roskilde Lærerforening

  1. min : Anette

Vi savnede                        Catrine, Lone G. P, Anne samt Lone J.
Gæster                             Lisa Nielsen
Møde procent                   76 %

Så blev det igen tid til at mødes på Mango, denne gang var det med besøg af Tina Svarre Hasselager, som er næstformand i Roskilde kredsen under Danmarks Lærerforening.

Først havde Anette 3. minutter over emnet influenza vaccination – for eller imod.

Herefter var det tid til aftenens indlæg. Tina startede med at introducere os for mændene i sit liv – Grundtvig og Bjarne Corydon. Det var i hvert fald de to mænd, der på forskellig vis havde formet og farvet hendes liv rent arbejdsmæssigt. Grundtvig fordi han havde været udgangspunktet for hendes gerning som lærer i mere end 20 år. Og Corydon fordi han havde været med til at vedtage og forme den nye folkeskolereform.

Tina arbejder som sagsbehandler i Roskildekredsen og har med mange af de lærere at gøre, der af forskellige årsager har brug for hjælp til at løse især arbejdsmæssige, men også personlig problemer. Tina fortalte om hvordan vores børn går mere i skole end tidligere og har mindre fritid. Hun nævnte hvordan der i reformen er mere fokus på de svage børn, inklusion, tidlig sprogundervisning og mere bevægelse i dagligdagen.

Det var et oplysende foredrag, som bar præg af, at Tina arbejder for og med de lærere, der har problemer som følge af den nye reform.

Vi havde besøg af gæst Lisa Nielsen, som har meldt sig ind sammen med Mette Holmqvist, Bente Jeppesen og Lise Holmholm Nordmann. Vi er nu i skrivende stund oppe på 22 medlemmer J hvoraf 1 har orlov (Dorte Dinesen).

Vi ses næste gang d. 5. november hvor vi skal besøge Tvedemose Champignon i Lundby. Der vil være fælleskørsel fra p-pladsen ved Sct. Bendts Kirke, hvor der køres i 2 hold. Første hold mødes kl. 17.30, 2. hold (som ikke kan nå det til kl. 17.30) mødes kl. 18.00. Husk at dem der ligger bil til, skal have 20 kr. pr. person i kørepenge.

Afbud samt tilmelding af gæster skal ske til undertegnede, senest d. 28.10 på 30719977 eller på mail catogco@gmail.com. Husk også at give besked om hvilket hold du/I ønsker at være på, samt om du/I evt. kan stille bil til rådighed.

Adressen: Tvedemose Champignon, Tvedemosevej 2, Snesere, 4750 Lundby (www.tvedemose.dk)

Mødet vil starte kl. 19.00, og forventes at slutte dernede ca. 21.30.

Her vil Kirsten fortælle os om en verden af champignon. Der vil selvfølgelig blive mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Der vil inden mødets opstart blive budt på sandwich og drikkevarer, og herefter kaffe og kage. For de gæster der deltager, vil dette møde koste kr. 170,00, som bedes afregnet med Anne Neumann Nielsen.

På sidste møde blev det besluttet at juleudvalget er ændret til: Anne Neumann Nielsen, Karina Drabsch samt Lone Poulsen. Mødedato for julemødet er ligeledes ændret til fredag d. 4. december. Det er ikke muligt at medbringe gæster til dette møde. Udvalget kommer retur med mere info.

På gensyn d. 4. november.

Med venlig hilsen

Catrine Ohmsen
Referent