Næste møde  :                            14. december 2017

Mødetid         :                            18.15

Mødested      :                            AOF Nørregade 8

Program        :                           Julebanko, Den store spejderlejr ved Anni

3 min             :                           Susan Hemmingsen

Afbud            :                            Bente Jeppesen – 25 12 80 67,

Ingen gæster ved julemøde

Referat af møde d.:                   9. nov. 2017

Program         :                         Oplæg af Peter Dinesen, Estate Ringsted

Vi savnede     :                        Mette, Ann- Karin, Annette og Josina

Gæster           :                        –

Møde procent :                       71,4 %

Bemærk:

I det nye år er mødet i maj flyttet til 3. torsdag pga. Kristi himmelfartsdag og mødet i juni er flyttet til 1. torsdag, da en del af os skal til Folkemøde på Bornholm.

Referat:

Peter Dinesen fortæller om, hvordan hans karriere begyndte inden for bankområdet og det udviklede sig til en stilling som områdechef.Herefter forsatte han hos Nybolig som salgschef og til sidst på utallige opfodringer startede han Estate i Ringsted.Inden han sprang ud som selvstændig, brugte han marts måned i Dubai, hvor han fik vendt og drejet tingene, og tænkt, hvad er det værste der kan ske. Men da han hader at tabe, skulle han enten gå 100 procent ind i projektet eller lade være.Han startede Estate Ringsted op 6 juni 2015. Denne forretning er en franchise sammen med Nybolig under NykreditPeter har arbejdet 24-7 de sidste 2 ½ år uden ferie. Men i dag er det tydeligt, at han er stolt over hvad han har nået på disse år.

2015: 12 solgte boliger og underskud

2016: Januar 7 solgte

2016: Hele Året 212 solgte

2017: Rekord med 22 solgte boliger i Juli

2017: 120 solgte på 10 mdr.

Peters budget på 3. år, lød på 65 solgte huse.

Udstillingsvinduet hos Estate er også helt specielt, da der er plads til 80 huse til salg i en lysmontre. De nederste er skrå, så man ikke behøver at bøje sig ned for at se husene. Der er kun 1 forhandler i DK af disse skilte og prisen pr. stk. er 1500 kr.Bolig markedet for Ringsted ser rigtig godt ud. Bolig priserne stiger og Peter er mest nervøs for, om der er nok huse, at sælge.Hvis du vil tjekke mæglerne ud, kan du gå på Boligsiden.dk under mægler. Dette er en sladrehank om, hvor godt mæglerne klarer sig.Estate ligger som nr. 1, i de fleste kategorier.Her fik vi en succes historie om at nå sine mål inden for tidsgrænsen.

3min. Grethe

Grethe snakkede om den modsat rettede verden vi lever i i dag. Med moralen som stikker i hver sin retningPå den ene side egoismen mig, mig, mig og på den anden side stigning i det at hjælpe andre f.eks.  med frivilligt arbejde. Grethe sætter en tanke-bobbel afsted: Hvad er det, der ligger bag? Lige nu hører vi om mange, som snyder i skat og samtidig vil vi gerne alle have af kassen. Grethe sluttede af med at det er tankevækkende

Værtinde møde vil blive afholdt hos Anni og Mette

Festudvalget til sommerhygge består af Anni og Karina

Susan er ved at få sin bog i trykken og har brug for personer til at læse hendes nye bog og anmelde den.

 

MVH Jeanette Obling